VUURWERK IN LAKEN

 

 PERSBERICHT 

Brussel, 16 augustus 2017 – “VUURWERK IN LAKEN”, het nieuwe zomerevenement van de Stad Brussel, kent alsmaar meer succes! 

De eerste drie edities van “Vuurwerk in Laken”, telkens op vrijdag 14 en 28 juli en op 4 augustus, lokten reeds duizenden bezoekers. 

De festiviteiten vonden plaats aan de voet van Paleis 5, dat achtereenvolgens fungeerde als decor voor een grootschalig bal musette, als boerderij met doolhof en als betoverd dorp. Er kwam een bont publiek op af. 

Van 18 tot 23 u. was er animatie voor groot en klein rond uiteenlopende thema’s: foodtrucks met veel lekkers, springkastelen, muziek, een vleugje magie … Zo ontspon er zich een ontspannen, feestelijke sfeer rond het Atomium. 

Om 23 uur was het uiteindelijk tijd voor een twintig minuten durend vuurwerkspektakel dat op veel aah’s en ooh’s kon rekenen van een enthousiast publiek. 

De Stad Brussel sluit deze eerste editie van ‘Vuurwerk in Laken’ af met twee niet te missen voorstellingen: 

- op vrijdag 18 augustus is het tijd voor een echte Brusselse kermis: we gaan eendjes vissen, pijltjes werpen naar een reuzenvogelpik, ons uitleven op het springkasteel, stevig mikken in de schietstand en een ritje maken op de molen. In de foodtrucks is er keuze te over aan drank en lekker eten. Ook frietjes mogen niet ontbreken natuurlijk! 

- Op vrijdag 25 augustus trekken we ons mooiste glitterpak aan en gaan we dansen en popcorn eten onder de discoballen van de megadiscoparty, Discolight! 

Elk van deze onvergetelijke zomeravonden wordt om 23 uur afgesloten met een schitterend vuurwerk. 

Diversiteit en gedeelde vreugde zijn de onmisbare ingrediënten van “VUURWERK IN LAKEN”, dat de Brusselse zomer veelkleurig maakt! 

 

PERSCONTACT: 

Organisatie: Marina Bresciani, Brussels Major Events - m.bresciani@bmeo.be, 0478/22.61.59.

www.vuurwerkinlaken.be